Boende vid Lönern

 

 

 

Hos Lönern Turism kan du välja att boka boende per dygn i vår stuga eller på någon av våra ställplatser.

 

 

 

Ställplats för husbil och husvagn

 

Vi har två ställplatser på vårt område med en underbar utsikt över sjön Lönern. Ställplatsen Udden är unik med sitt enskilda läge och har utrymme för en husbil eller två husbilar i sällskap. Givetvis är du lika välkommen med husvagn. Platsen har egen eldstad och brygga med förtöjning för en hyrbåt som bokas separat. Ved till eldstaden finns att köpa hos oss. Ställplatsen har stabilt underlag och gott om utrymme för ditt fordon.

 

Ställplatsen Räves har plats för fem husbilar eller husvagnar nära sjön. Det finns gott om utrymme för att parkera din husbil eller husvagn på en gräsplan med fast underlag. I närheten finns två iordningställda grillplatser och flera bänkbord. Givetvis går det bra att även kombinera boende på Räves med hyra av båt. Det är nära till bryggan där båtarna är ankrade. Strax intill ställplats Räves ligger en liten badstrand med långgrunt vatten. Vid bilparkeringen finns anslagstavlor med information om området och fisket. Besöker du vår ställplats med husbil tänk på att tömma din grå- och svartvattentank samt fyll upp färskvattentanken innan ankomst. Tyvärr kan vi inte erbjuda tömning av tankar eller fylla färskvatten på ställplatsen. Ett torrdass finns på området. Tänk på att inte ställplatserna har någon el!

Boka genom att trycka på knappen ”Boka” här nedanför. Då hamnar du på vår bokningssida. Här kan du välja plats samt ankomstdag och avresedag i kalendern. Vill du samtidigt hyra båt, köpa fiskekort och ved finns det att lägga till på bokningssidan.

 

 

 

Ankomst och avresa 

 

  • Ankomst tidigast kl 14.00
  • Avresa senast kl 13.00

 

Tömningsplatser som kan användas innan ni besöker ställplatsen finns i:

 

Ulricehamn, Bangårdsgatan 6
• Tömning av kassett
• Färskvatten
• Länk till destinationen

 

Ulricehamn, Fiskaregatan 2
• Tömning av fasta tankar
• Länk till destinationen

 

Rastplats Grevagården väg 26 söder om Skövde
• Tömning kassett
• Länk till destinationen

 

Rastplats Risbo väg 47 sydost om Mullsjö
• Tömning kassett
• Länk till destinationen

 

 

Stuga

Vi har en stuga som hyrs ut per dygn. Här finns en stor trädgård i vacker omgivning av betesmark och skog samt bad- och fiskevatten inom räckhåll. Stugan har rymligt kök och rejält vardagsrum med öppen spis. Totalt finns det åtta sängplatser varav en dubbelsäng och sex enkelsängar fördelade på fem sovrum. Spjälsäng och skötbord finns också. På baksidan av huset hittar du en altan med sittgrupp och grill medan andra våning har en balkong med utgång från ett av sovrummen. Stugan har två toaletter varav en med dusch. Anslutning till fiber och stor tv som har Telias utbud av kanaler. Med sina åtta bäddar rymmer huset två familjer som strålar samman för en semester tillsammans.

Boka genom att trycka på knappen ”Boka”. Då hamnar du på vår bokningssida. Här kan du välja plats samt ankomstdag och avresedag i kalendern. Vill du samtidigt hyra båt, köpa fiskekort och ved finns det att lägga till på bokningssidan.

Bokning av båt, fiskekort och boende går genom iFiske. Bokningsknappen tar dig direkt till bokningssidan!

För frågor kring din bokning, kontakta:
Annika Filipsson 070-609 2073
Jan Filipsson 070-308 3027

info@lonern.se